X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Generalitat entrega la medalla centenària al santpolenc Vicenç Piñón

L'homenatge s'ha realitzat aquest dimecres a la Sala Ainaud de Lasarte en companyia dels familiars i les amistats d'aquest veí de Sant Pol.
 
Vicenç Piñón ha celebrat aquest 2018 els seus 100 anys, una xifra centenària que li ha valgut un reconeixement per part de l'Ajuntament de Sant Pol, així com també de la Generalitat de Catalunya. Amb un segle de vida, el Vicenç ha demostrat mantenir un gran sentit de l'humor i s'ha emocionat quan ha vist la sorpresa que s'havia organitzat pel seu aniversari.
 
Aquest veí centenari santpolenc viu a Sant Pol fa16 anys i s'ha dedicat durant tota la seva vida al sector farmacèutic. Una bona mostra de la seva salut és que als seus 100 anys encara continua conduint i té el permís de conduir renovat fins els 102 anys.
 
El senyor Piñón ha rebut el reconeixement que la Generalitat lliura a través del Departament de Treball, Afers Socials i Família a totes les persones residents a Catalunya que hagin complert 100 anys d'edat. Es tracta d'una medalla commemorativa personalitzada i gravada que li ha estat entregada per la Sra. Rosa Passols, Tècnica de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

A l'acte també ha assistit el Regidor de Serveis Socials, Josep Parada, qui li ha entregat una placa commemorativa de la vila i una detall floral.
 

Temes relacionats
Publicació 17.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina