X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Repassa les Festes de Nadal amb aquesta selecció audiovisual

El punt i final el va posar el concert de Reis que es va fer diumenge passat a l'església Parroquial de Sant Jaume.

Durant el Nadal, la Regidoria de Promoció Econòmica, Fires i Comerç, conjuntament amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pol, van organitzar un seguit d'activitats per a tota la família que van resultar ser un èxit d'assistència.

El tret de sortida oficial va tenir lloc a la plaça de l'Ajuntament amb l'encesa de llums de Nadal, on els infants van poder gaudir d'una tarda divertida amb els personatges de la pel·lícula de «La Bella i la Bèstia». Dies després, el programa de les festes de Nadal de Sant Pol incloïa entre les seves pàgines la tradicional fira de Santa Llúcia, la concorreguda Festa del comerç local, així com també va tenir lloc la solidaritat amb la Marató de TV3.

Com a novetats a remarcar, enguany el Pavelló Poliesportiu Municipal va acollir un Parc de Nadal on, durant els quatre dies que va estar obert, els infants van gaudir d'una ludoteca sensorial (0 a 2 anys), espais infantils (d'1 a 6 anys), tallers de manualitats, inflables (de 2 a 12 anys), llits elàstics, activitats esportives i un servei de bar. De la mateixa manera, els més petits de la casa s'ho van passar d'allò més bé al matí d'aventures que es va preparar per aquestes dates. Al repàs que us mostrem, també podreu observar que l'esport va tenir un lloc destacat al programa amb la cursa de Sant Esteve i la Banyada Popular.

El programa de les Festes nadalenques d'aquest 2017/2018 també va comptar, com ja és habitual, amb la recollida de cartes del Patge Reial, qui va estar a disposició dels nens i nenes que es van apropar fins als Quatre Cantons, així com també amb l'arribada dels Reis Mags de l'Orient i el clàssic concert de Reis que es va fer a l'església Parroquial de Sant Jaume.
 
 

×  
Desenes de persones assisteixen a la banyada popular del dia de Nadal Desenes de persones assisteixen a la banyada popular del dia de Nadal

×  
Activitats esportives i lúdiques acomiaden l'any a Sant Pol de Mar Activitats esportives i lúdiques acomiaden l'any a Sant Pol de Mar

Publicació 10.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina