X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Encara tens temps de visitar el primer Parc de Nadal Infantil de Sant Pol!

Fins aquest dissabte 30 de desembre podràs gaudir, en companyia dels teus fills i filles, del Parc de Nadal de Sant Pol que enguany ha tingut una durada de 4 dies al Pavelló Poliesportiu Municipal.

Per primer cop a la vila, els infants podran gaudir d'un espai dedicat exclusivament als més petits de la casa. Des d'aquest dimecres 27 de desembre i fins el dissabte 30, els nens i nenes que tinguin menys de 12 anys, tindran activitats específiques per a cada grup d'edat. 

Per exemple, els infants que tinguin entre 0 i 2 anys, tindran a la seva disposició una ludoteca sensorial. Pel que fa als espais infantils, aquests aniran destinats als petits que tinguin edats compreses entre 1 i 6 anys. De la mateixa manera, els nens i nenes de 2 a 12 anys, tindran tallers de manualitats i inflables al seu abast. Al Parc de Nadal també hi estaran presents els llits elàstics, les activitats esportives i un servei de bar.

El preu de l'entrada per persona i dia és de 4€, preu que els adults acompanyants no hauran d'aportar. Cal a dir que els infants més petits de 7 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult responsable.
 
Els horaris per poder visitar el Parc de Nadal seran els següents:

Dimecres 27 de desembre: 17 a 20 hores (Inauguració)
Dijous 28 desembre: 17 a 20 hores.
Divendres 29 desembre: 11 a 14 hores.
Dissabte 30 desembre: 17 a 20 hores.

Publicació 29.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina