X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Participa a la Cursa de Sant Esteve santpolenca

Amb el Nadal torna aquesta tradicional cursa on podrà participar tota la família.

El 26 de desembre grans i petits tenen una cita amb l'esport. A partir de les 10:00 hores els participants podran recollir els seus dorsals a la plaça de l'Estació, lloc on també es podran fer les inscripcions de darrera hora. La cursa s'organitzarà per diferents grups d'edat.

A les 10:40 començaran  els nois i noies del cicle inicial i mitjà de primària, el que equival a 1r, 2n i 3r. Els seguiran els infants de P3,P4 i P5, que recorreran 150 metres al carrer nou. A les 11 del matí començarà la cursa de 900 metres del cicle superior de primària (4t, 5è i 6è) , continuarà l'alumnat d'ESO a les 11:15 amb la mateixa distància i a les 11:30 tindrà lloc l'Open, on tots els adults podran córrer 1.714 metres.

Els participants, que rebran xocolata calenta i un obsequi el dia de la cursa, ja poden fer les seves inscripcions a Ca l'Arturo, a Basar Pera o enviar un mail a: esports@santpol.cat, on s'haurà d'indicar nom i cognoms, cursa on es vol participar, any de naixement i un correu electrònic. La cursa és gratuïta i compta amb una assegurança obligatòria per a tots els participants.

Publicació 19.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina