X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tot preparat per les Festes de Nadal a Sant Pol

El Consistori ja ha començat a distribuir la programació de les Festes de Nadal d'enguany

El mes de Desembre és sinònim de Nadal, de reunions familiars, bons desitjos, regals... i d'una agenda de propostes molt variada. En aquest sentit, la Regidoria de Promoció Econòmica, Fires i Comerç, conjuntament amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, han organitzat una àmplia varietat d'activitats dirigides a tota la família.

El tret de sortida oficial serà dimarts vinent, 5 de Desembre, quan es farà l'encesa de llums de Nadal a l'Ajuntament, que tindrà lloc a les 18 hores. Un cop s'encenguin les llums, tots els presents podran prendre xocolata desfeta i melindros. De la mateixa manera, durant la tarda, també aniran succeint altres sorpreses que podreu esbrinar si hi assistiu.

A més a més, el programa de les festes de Nadal de Sant Pol inclou entre les seves pàgines la tradicional fira de Santa Llúcia, la concorreguda Festa del comerç local, així com també tindrà un protagonisme destacat la solidaritat amb la Marató. Com a novetats a remarcar, enguany el Pavelló Poliesportiu Municipal acollirà el Primer Parc de Nadal que s'ha fet a la vila. Els infants podran trobar una ludoteca sensorial (0 a 2 anys), espais infantils (d'1 a 6 anys), tallers de manualitats, inflables (de 2 a 12 anys), llits elàstics, activitats esportives i servei de bar. El Parc de Nadal estarà obert des del 27 de Desembre fins el 30 del mateix mes.

Si voleu ampliar aquestes i d'altres informacions, ja podeu trobar els programes a molts establiments del municipi, així com també a l'Ajuntament. Així mateix, podeu consultar la programació al document adjunt.
 

Publicació 01.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina