X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Al juliol arrenca la zona taronja als voltants de la Plaça de l'Hotel, amb estacionament preferent per a residents

El proper mes de juliol es posarà en funcionament la zona taronja; carrers delimitats per a l'estacionament preferent dels vehicles de les persones residents als carrers Verge de la Mercè, Herois Fragata Numància (fins V. Mercè), Plaça Anselm Clavé, Passatge de les Escales, La Sènia, Doctor Riera Vaquer, Maria Pi i Verge de Montserrat (fins Gegants). Per posar en marxa aquesta zona, en breu es pintaran i senyalitzaran els carrers relacionats. Mentre es pinten els carrers, els vehicles podran estacionar excepcionalment a la Sènia.
La nova zona taronja es crea per afavorir l'estacionament dels vehicles de les persones que hi resideixin tot l'any, o bé per temporada als esmentats carrers. Aquesta zona funcionarà durant tot l'any i els vehicles que no disposin d'aquest identificador no hi podran estacionar des de les 20 hores i fins les 8 del matí.
L'Ajuntament distribuirà, en breu per correu postal, el distintiu d'estacionament de la zona taronja al domicili de cadascun dels veïns titulars dels vehicles empadronats a aquests carrers, per garantir major comoditat i evitar desplaçaments innecessaris. Aquests adhesius es rebran la segona setmana de juliol, i a partir d'aleshores començarà a funcionar la zona taronja. Les persones que no estan empadronades a Sant Pol però tenen immobles de segona residència o bé han llogat un immoble podran tenir també el distintiu que hauran de recollir a l'OAC policia prèvia entrega de la documentació acreditativa (rebut IBI, contracte lloguer...). 
Per a més informació podeu contactar amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Policia Local (OAC), per telèfon 93 760 05 19 o bé presencialment en horari de dilluns a divendres de 9 a 13:30 hores i de 16 a 18 h.

Temes relacionats
Publicació 20.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina