X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament col·labora en les activitats de l'Institut impartint sessions i xerrades formatives

Durant aquesta setmana a l'Institut s'estan realitzant diverses activitats amb la col·laboració de l'Ajuntament, coincidint amb els darrers dies lectius.

Els dies 12, 13 i 14 de juny un tècnic de l'empresa de socorrisme Marsave ha realitzat sessions de primers auxilis i ús dels aparells desfibril·ladors a alumnes de 1r i 2n, donant eines en cas d'emergències. Els darrers dies del curs passat ja es va fer una sessió a cadascuna de les classes de 1r, i aquest any s'ha considerat adient reforçar els continguts de primers auxilis i reanimació, per tal d'anar-los consolidant. A més, el fet que l'alumnat estigui participant en activitats nàutiques i que ens trobem a l'inici de les vacances, són un bon motiu per recordar les precaucions que cal prendre a la platja.
També durant aquesta setmana i amb la col·laboració conjunta de l'àrea de Governació i de Medi Ambient, s'han realitzat unes xerrades sobre civisme a les aules de 2n d'ESO, incidint sobretot en el respecte al mobiliari urbà. L'Ajuntament ha editat uns tríptics informant sobre les conseqüències econòmiques i la mala imatge que generen les pintades que «decoren», fins i tot, els arbres centenaris. Tot i que el jovent sol tenir una visió positiva dels grafits, des de l'àrea de Governació i Medi Ambient s'ha recordat la importància de la seva col·laboració per evitar que l'Ajuntament hagi de realitzar una inversió contínua per mantenir nets els espais públics.
Per últim, el divendres 16 de juny, el musicòleg que col·labora habitualment amb la Llar d'infants municipal, Joan Manel Chouciño, impartirà unes sessions a 1r d'ESO per donar a conèixer la seva experiència en els camps de refugiats del Líban, i  explicar a l'alumnat com la veu, els instruments i les cançons construeixen comunitat, i milloren la qualitat de vida i benestar dels refugiats palestins i sirians al Líban.

Temes relacionats
Publicació 15.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina