Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Ahir es va celebrar a Sant Pol el primer concurs European Young Chef Award, organitzat per l'Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Art i Turisme (IGCAT), la Regió Europea de la Plataforma Gastronòmica i l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar. L'escola, que aquest any celebra el seu cinquantè aniversari, va acollir aquest concurs, que va guanyar el jove grec Stamatios Misomikes amb el plat Salas. En segon lloc va quedar l'holandès Jan van Hout i el tercer premi va ser per a l'italià Andrei Iosif Micle.

Es tracta d'una de les competicions amb més renom dins del món de la gastronomia. Hi participen 10 joves promeses d'entre 18 i 28 anys, escollits per un jurat format per reconeguts cuiners i membres de les institucions col·laboradores. El jurat estava presidit pel mediàtic cuiner Joan Roca, del restaurant El Celler de Can Roca. A l'acte també van assistir l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, el president de l'EUHT StPOL, Ramon Serra, la xef santpolenca Carme Ruscalleda, i Diane Dodd, presidenta de IGCAT amb seu a Sant Pol, entre d'altres.

Publicació 15.11.2016