X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol disposa aquest estiu d'una platja per al bany amb companyia de gossos

Aquest mes de juny s'ha iniciat la temporada de platges 2016, amb la principal novetat que s'ha habilitat una platja en la que es permet el bany amb companyia de gossos. Es tracta de la platja coneguda com «Les Banyeretes», situada després de l'espigó de Can Villar (consulteu la ubicació al mapa al peu d'aquesta notícia). Aquesta decisió s'ha pres després de recollir les inquietuds de propietaris que demanaven poder accedir a la platja a l'estiu amb companyia de les seves mascotes. La platja funcionarà com a prova pilot i en acabar la temporada se'n farà la valoració. Es recorda que a la resta de platges no està permés l'accés de gossos durant l'estiu, i que a l'espai habilitat cal igualment respectar l'entorn i la resta de banyistes i recollir sempre les deposicions.

Seguretat a la platja

El servei de socorrisme començarà a funcionar el proper 23 de juny fins a l'11 de setembre, i inclourà, com l'any passat, campanyes de sensibilització mediambiental, prevenció i primers auxilis. Entre aquestes, cal destacar les sessions adreçades a l'alumnat de l'institut de Sant Pol, encaminades a conscienciar els infants sobre els hàbits saludables, alertar-los dels perills de la mar i explicar-los el funcionament dels protocols del servei de socorrisme i primers auxilis. L'alumnat de l'institut també ha pogut gaudir aquesta primavera del projecte «Capbussada a la natura», un curs de vela lleugera, dins del Club Nàutic de Sant Pol de Mar, que té per objecte l'aprenentatge de les tècniques bàsiques de navegació amb diferents embarcacions.

D'altra banda, recordem que fins al 30 de setembre, la pesca només és permesa en horari nocturn: de 22h a 6h. Per als banyistes, s'ha  de tenir en compte que la zona segura de bany es troba senyalitzada amb les boies situades a 200 m de la costa i fora dels canals nàutics, i cal que consulteu l'estat de la bandera abans de ficar-vos a l'aigua. A les platges vigilades feu cas de les indicacions del personal de socorrisme i a les platges sense servei de socorrisme truqueu al 112 en cas d'emergència. Igualment, cal destacar que aquest estiu s'adquiriran dos desfibriladors més (fins ara es disposava d'un mòbil), que s'ubicaran a la Punta i al Pavelló poliesportiu, per prevenir possibles emergències.

 

Publicació 10.06.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina