Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Comunicat sobre els darrers incidents al municipi

Arrel dels incidents ocorreguts en els darrers dies al nostre municipi, en els que s'han vist implicats menors, i davant la preocupació que han manifestat algunes famílies, l'Ajuntament de Sant Pol i la Policia Local volen enviar un missatge de tranquil·litat a la població. La policia ha intensificat les vigilàncies, en especial a través de punts estàtics a les places durant les hores de major afluència de menors. Igualment s'han mantingut reunions amb els comandaments dels Mossos d'Esquadra de la zona per coordinar les investigacions, a la fi de poder identificar als autors d'aquests episodis. En aquest sentit, tota la informació que ens pugueu fer arribar serà de gran ajut, i agrairem també que en cas d'observar quelcom de sospitós aviseu de seguida a la policia.
 
La setmana vinent està prevista una xerrada explicativa amb les famílies que tinguin infants de les edats implicades per aclarir tot el succeït i per donar-los consells de seguretat.
 
Cal remarcar que la col·laboració ciutadana és vital en aquests casos i que és molt important que els perjudicats denunciïn els fets.

Temes relacionats
Publicació 22.04.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina