X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Visita del director de l'Arxiu Comarcal del Maresme

Ahir dimarts el director de l'Arxiu Comarcal del Maresme, Alexis Serrano, va visitar l'Ajuntament de Sant Pol, en la ronda d'entrevistes que està mantenint amb els ajuntaments de la comarca des que es va incorporar al càrrec el setembre passat. Serrano va ser rebut per l'alcaldessa Montserrat Garrido i, després de la reunió de treball en la que també van assistir els tècnics municipals, va visitar l'arxiu de gestió del consistori, on es troba la documentació més recent, i l'Arxiu Municipal, per conèixer l'equipament i el seu funcionament.
Una de les funcions de l'Arxiu Comarcal és rebre i conservar la documentació històrica dels municipis de menys de 10.000 habitants, però en el cas de Sant Pol això no és necessari, atès que és l'únic poble d'aquestes característiques a la comarca que té un servei d'arxiu en ple funcionament des de fa més d'una dècada.
Alexis Serrano va oferir a Sant Pol la possibilitat de participar en el cercador Arxius en Línia, que garanteix l'accés i l'ús dels documents d'arxiu a la ciutadania, ja que permet la consulta directa dels fons digitalitzats a través d'aquest portal de la Generalitat. També va brindar la seva col·laboració per tal que l'Arxiu Municipal de Sant Pol pugui acabar integrant-se al SAC (Sistema d'Arxius de Catalunya).

Temes relacionats
Publicació 06.04.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina