X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol celebra el Dia internacional de les Dones amb tallers i cinefòrum

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Pol inicia un seguit d'actes per commemorar el Dia internacional de les Dones, que se celebra el proper 8 de març. El primer d'aquests actes és el cinefòrum entorn del documental "Un mateix origen", realitzat en el marc del Taller de Documental Creatiu de La Bonne. L'activitat, que tindrà lloc dilluns 7 de març a les 19:30h a la Sala Ainaud de Lasarte, pretén promoure l'apoderament de les dones i fomentar el seu lideratge en relació a la transformació del món. Després del cinefòrum, es farà la lectura del manifest institucional i un petit refrigeri.

Els actes continuaran el 8 de març, amb la presentació del Protocol per a la prevenció i gestió de l'assetjament de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. Aquest protocol és una de les mesures establertes al Pla intern d'igualtat de gènere, que es va presentar l'octubre de l'any passat amb objectiu d'assolir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre homes i dones dins del consistori, eliminant qualsevol tipus de discriminació per raó de gènere.

Els actes es complementen amb la realització de dos tallers durant el mes de març. El dia 14, n'hi haurà un adreçat a mares i pares amb infants de primària i secundària: "Ni prínceps blaus ni princeses promeses". El taller vol sensibilitzar les famílies sobre les violències de gènere, donar elements per identificar-les, incentivar una actitud compromesa amb l'educació no-sexista i proposar estratègies de comunicació amb les filles i fills per a prevenir les relacions abusives. L'altre taller "Desemmascarant els micromasclismes quotidians", que s'havia de desenvolupar el dilluns 29 de febrer, ha estat ajornat per un imprevist i properament s'anunciarà la nova data. El taller aprofundeix sobre aquells comportaments normalitzats socialment i presents a tots els àmbits de la vida (de parella, familiar, laboral, social i comunitari), que es troben a la base de la violència masclista i suposen un obstacle per assolir l'equitat real entre homes i dones. Els tallers són gratuïts i us hi podeu inscriure a través del mail igualtat@santpol.cat o trucant al 93 760 04 51 (ext. 1031).

Temes relacionats
Publicació 29.02.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina