X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Educació viària a la Biblioteca amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors, amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Pol, va presentar ahir a la Biblioteca Can Coromines el conte d'educació viària »La carretera bona».
La iniciativa, plantejada amb l'objectiu educar el més petits en la seguretat viària, va consistir en un taller per reflexionar amb els infants sobre mobilitat, alertant-los com abans millor dels riscos intrínsecs que hi ha en el trànsit i en les situacions quotidianes. Tot i el mal temps, van assisitir al conte/taller un total de 8 nens i nenes d'entre 5 i 9 anys, acompanyats dels seus familiars.
El conte, idea original de Fundació Mutual de Conductors, escrit per Joan Barril i amb il·lustracions de Pedro Rodríguez ha estat editat amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit. "La carretera bona" pretén ser una aportació més perquè la seguretat viària i els comportaments responsables i segurs en la mobilitat formin part dels valors de la mainada.

Us podeu descarregar el conte en issuu: 
http://issuu.com/pericorodriguez/docs/la_carretera_bona

Temes relacionats
Publicació 14.10.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina