X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Incidències de trànsit a la carretera N-II diumenge 4 d'octubre degut a l'Ironman

La Policia Local informa que, amb motiu de la celebració de l'esdeveniment esportiu IRONMAN BARCELONA, aquest diumenge 4 d'octubre de les 07:30 fins les 18:30 hores (aproximadament) es tallarà la circulació a la N-II en ambdós sentits (direcció Barcelona i direcció Girona)

Per facilitar el trànsit de vehicles, s'habilitarà un carril direcció a Canet de Mar des de  la B-603 (sortida de Sant Pol 2000) fins el primer semàfor de Canet de Mar, on es desviaran el vehicles per l'autopista C-32. Aquest carril serà d'un únic sentit de la marxa, és a dir que els vehicles que hagin de sortir de l'edifici Carabobo, la Murtra, Càmping Kanguro, urbanització Roques Blanques i Bon repòs, ho hauran de fer tots per la població de Canet de Mar. En cas contrari, que es vulgui arribar a algun lloc dels abans citats, s'haurà d'anar per l'autopista C-32, sortir per la sortida 17 (Sant Pol de Mar) i agafar la N-II per la carretera B-603 on comença el carril addicional. Els agents que estaran controlant la zona només deixaran passar els que siguin veïns de la zona.
La resta d'usuaris de Sant Pol de Mar, per sortir de la població hauran d'agafar l'autopista C-32 per anar al seu destí. Aquest dia, el peatge d'Arenys i Vilassar seran gratuïts.

Temes relacionats
Publicació 28.09.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina