X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tot a punt per la Festa Major!

Un any més, la nostra Festa Major, puntual com cada juliol torna per revolucionar les nostres vides i donar, encara més, més marxa als santpolencs.
Preparar les festes de la nostra vila és un gran repte per a tots, doncs hi volem actes de diferents estils i adreçats a diferents edats. Aquest repte l'afrontem amb il·lusió i ganes de fer-ho bé, ja que és un privilegi poder-ho fer a Sant Pol.
Ens esperen jornades intenses, nits llargues amb molta diversió, això sí, demanant la màxima responsabilitat a cadascun de nosaltres. Les nostres festes s'han de desenvolupar amb normalitat i per tal que tant els veïns com els visitants en puguem gaudir.
Us convido a que aparqueu durant aquests dies els problemes de tot l'any i participeu de les activitats que s'han preparat pensant en tots, gaudim-les al màxim.
Un any més agrair a la Regidoria de Cultura i Festes per la il·lusió i l'interès en confeccionar un programa dinàmic, variat i entretingut. Agrair també a les regidories implicades amb la col·laboració i organització de la festa, així com altres entitats que contribueixen a fer més gran la nostra Festa Major d'estiu, al personal de la brigada i a la Policia Local, sense la seva intervenció la festa no seria possible.
Prepareu-vos a viure uns dies de focs, aigua, música, danses, gastronomia de festa, gegants, ball, pubilles i hereus, sardanes, concerts, diables, Ofici en honor al nostre patró... Omplim les places, carrers i l'envelat.
Benvinguts tots a la nostra FESTA MAJOR !!!!!

Montserrat Garrido Romera
Alcaldessa de Sant Pol de Mar

Consulteu el programa aquí

Temes relacionats
Publicació 13.07.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina