X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Xip International Cup comptarà amb FC Barcelona, RCD Espanyol, Girondins de Bourdeaux i una selecció del Brasil

Fins a 12 equips de primer nivell participaran en el torneig juvenil de futbol, que celebra la seva segona edició aquest agost a Sant Pol

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar, la Diputació de Barcelona i Xip International Cup han presentat aquest matí les novetats de la Xip International Cup 2015, un torneig internacional de futbol en categoria juvenil que aquest mes d'agost celebra la seva segona edició. El campionat, que es disputarà els dies 21, 22 i 23 d'agost al camp de futbol municipal, amplia aquest any fins a 12 els equips participants, amb les novetats de participació d'equips de la talla del Futbol Club Barcelona, el Girondins de Bourdeaux i una selecció del Brasil entre d'altres. El torneig també comptarà amb la presència del RCD Espanyol, guanyador de l'anterior edició, i tres equips del Japó, que l'any passat ja hi va ser present amb dos conjunts.
 
El diputat delegat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, ha felicitat la iniciativa i ha assenyalat com un encert el fet d'ajuntar esforços entre l'empresa privada i l'administració. Considera que en aquests temps també és important apostar per l'esport perquè contribueix a la cohesió social, la integració i la transmissió de valors. L'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, ha reiterat l'aposta de l'Ajuntament per la iniciativa, que contribueix a donar a conèixer Sant Pol arreu. Ha destacat el bon planter de futbol que té el poble i ha recordat que aquest estiu el camp de futbol municipal ja estrenarà les noves grades que faran que llueixi més l'esdeveniment. Cosimo Concilio, director de la Xip International Cup, s'ha mostrat satisfet per l'èxit de la primera edició i ha confirmat que el torneig, que també aprofita per donar a conèixer el poble i la cultura catalana, té la previsió de seguir molts anys. Concilio ha destacat l'alt nivell dels participants i creu que és molt probable que dintre d'uns anys se'ls pugui veure marcant gols en els primers equips.

Temes relacionats
Publicació 20.05.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina