X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El proper 1 de juny comença la temporada de zones blaves

A partir de l'1 de juny comença la temporada de zona blava que s'allarga fins al 30 de setembre. Durant aquest període entren en funcionament les zones blaves de pagament del Parc del Litoral, la Riera i Pau Simón. Les novetats d'aquest any són que els migdies seran gratuïtes, tal com va aprovar el ple el passat mes d'octubre, i que es facilitarà una nova aplicació per poder pagar a través del mòbil.
Així, el període de pagament d'aquestes zones blaves serà únicament de l'1 de juny al 30 de setembre (ambdós inclosos), de 9 a 14h. i de 16 a 20h. de dilluns a diumenge (festius inclosos). Recordem que per als empadronats a Sant Pol aquestes zones blaves són gratuïtes, sempre que disposin de l'adhesiu corresponent, que es pot recollir a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la policia. Continuen sent vàlids els mateixos adhesius de la passada temporada. Les tarifes també continuaran sent les mateixes.

Restriccions trànsit zona centre

Així mateix, també es recorda que degut a l'augment de població i vehicles de cara a l'estiu, el 22 de juny començaran les restriccions de trànsit al centre del municipi. Tot i que continuen sent vàlids els mateixos adhesius per als empadronats, cal tenir en compte que les targes d'accés sí que cal renovar-les cada any. Per tramitar-les, cal adreçar-se a l'OAC de la Policia Local, de 9 a 13h. i de 15 a 18h. de dilluns a divendres. També es poden recollir el dissabte al matí si es demana prèviament per telèfon.
Recordem que als carrers Ferrocarril i Avinguda Doctor Furest està restringit el trànsit durant tot l'any les 24 hores del dia i només està permès el pas exclusivament als veïns.

Temes relacionats
Publicació 13.05.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina