X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'equip directiu del nou institut presenta el projecte educatiu a les famílies de Sant Pol

Avui ha començat el període de preinscripció escolar per al curs 2015/16 per als alumnes des de P3 i fins a 4t d'ESO, que tenen temps de presentar les seves sol·licituds fins al proper 17 de març. Recordem a les famílies que volen escolaritzar els seus fills a Sant Pol que aquesta preinscripció (també la del nou institut) s'ha de formalitzar a l'Escola Sant Pau.

En aquest context, la setmana passada va tenir lloc la jornada de portes obertes a l'Escola Sant Pau, per presentar el centre i la seva dinàmica a les famílies dels nous alumnes, i una reunió informativa sobre el nou Institut de Sant Pol, en la que es va donar a conèixer el projecte pedagògic de la mà del nou equip directiu.
Davant d'un nodrit grup de famílies de Sant Pol, la nova directora de l'institut, Astrid Roig, i el cap d'estudis, Enric Abadal, van valorar molt positivament la major proximitat del centre, i van destacar com a objectius del nou projecte la millora dels resultats educatius i de la cohesió social. El nou centre treballarà per fomentar la inclusió, l'esforç individual i el treball cooperatiu, impulsant les innovacions pedagògiques tecnològiques, l'educació en valors i la coresponsabilitat amb les famílies. També s'implementarà la metodologia AICLE, que consisteix en l'aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera.
El proper curs 2015/16 l'institut començarà amb sis docents, entre els quals s'hi compta l'equip directiu, cosa que permetrà una bona coordinació entre el professorat i un millor coneixement de les dinàmiques dels grups, del nivell d'assoliment de competències bàsiques o de possibles necessitats educatives especials. Durant la reunió, Roig i Abadal van estar acompanyats per l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, i l'inspector d'educació de zona, Amadeu Reverter.

La informació sobre la preinscripció escolar la trobareu al web d'Ensenyament de la Generalitat
Més informació sobre l'Institut de Sant Pol: institutsantpol@xtec.cat

Temes relacionats
Publicació 10.03.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina