X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Oferta de 9 places per treballar a l'Ajuntament a través d'un pla d'ocupació

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha iniciat un Pla local d'ocupació consistent en la contractació de 9 persones, a jornada completa durant 6 mesos, per reforçar diferents àrees de l'Ajuntament. Aquesta iniciativa es pot dur a terme gràcies a l'ajut concedit per la Diputació de Barcelona, en el marc de les línies de suport provinents del Programa complementari de foment de l'ocupació local, i que puja a un total de 155.370,83 euros.
 
Així, les places que s'oferten són: 1 auxiliar administratiu/va destinat a la llar d'infants municipal, 1 informador/a adscrit a la Policia Local, 1 paleta i serveis múltiples, 1 manyà i serveis múltiples, 1 maquinista escombradora i serveis múltiples, i 4 peons i serveis múltiples. Trobareu tota la informació i els models de sol·licitud a Ofertes de Treball Ajuntament
 
L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ja fa dos anys que treballa amb aquests recursos per tal de fomentar polítiques actives d'ocupació que ajudin a garantir l'ocupabilitat present i futura dels col·lectius en edat activa més afectats per la crisi econòmica. L'any passat ja es van contractar 6 persones mitjançant plans d'ocupació concedits pel Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona.

ATENCIÓ: TERMINI PER PRESENTAR SOL·LICITUDS FINS AL 9 DE FEBRER!

Temes relacionats
Publicació 23.01.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina